Marketing fesztivál
  • Szeretnéd megismerni a legújabb, leghatékonyabb marketingeszközöket, -technikákat, -megoldásokat?
  • Érdekel, melyek azok a marketing- és üzleti fogások, tippek,-trükkök, amelyekkel 2024-ben még stabilabbá teheted a cégedet?
  • Szívesen ismerkednél hozzád hasonló marketingorintált, együttműködő cégvezetőkkel, szakmabeliekkel?

Akkor gyere el 2024.01.25-én a Lurdy konferencia- és rendezvényközpontba a XI. Magyar Marketing Fesztiválra! További információkat ide kattintva találsz

A szakmai konferencián 30+ TOP-téma30+ TOP-előadó segítségével 1 nap alatt felkészülhetsz az előtted álló év marketing- és üzleti kihívásaira, megismerheted a legújabb trendeket, hatékonynak ígérkező eszközöket, módszereket.

A rendezvény mellett ismét lesz külön networking terem is, mely egy moderált üzleti kapcsolatépítő, így nemcsak tanulni fogsz, hanem garantált üzleti kapcsolatokat, ajánlásokat szerezhetsz. Akár 1 évnyi új kapcsolat! És a jegyeddel 12 hónapos MarketingPASS Klubtagságot is kapsz!

Újdonság: A visszajelzésekre hallgatva és a közönség összetételét figyelembe véve idén először 3 különböző tematikájú terem: Marketing és stratégia, Menedzsment és értékesítés, E-commerce.

Nézd meg a teljes program ITT, és foglald le a helyedet még ma!

Ha mindez nem lenne elég, akkor egész napos szakmai kiállítás vár, ahol hasznos és hasznot hozó termékeket, szolgáltatásokat ismerhetsz meg.

Idén is Milliárdos Cégek Klubja: 3 olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalata, tanácsai, tanulságai talán nem is kifejezhetők pénzben.

1 évben csak 1 alkalommal! 1500+ döntéshozóval és 50+ kiállítóval TELTHÁZ várható, ne halogasd a regisztrációt!

Töltsd ezt az egyetlen napot Velünk, és készítsd fel cégedet a 2024-es évben működő technikákra, módszerekre!

Regisztrálj most!

Vélemény, hozzászólás?