Már csak néhány órád ⏰ maradt, hogy csatlakozz a Tudástár Klubhoz. Egy vállalkozás vezetőjeként, minden bizonnyal tisztában vagy az önképzés jelentőségével. Nem sok időd maradt, hogy csatlakozz a Tudástár Klub több mint 5.100 tagjához, mert a csatlakozási lehetőség szerdán éjféltől hónapokig biztosan lezárul.

Szeretnéd tudni, hogy minek köszönheti ez a klub a népszerűségét? Miért van immáron több mint 5 ezer tagja? Miért csatlakoztak hozzá mások?

Nos minden klubtag a következők jogosult:
 ➡️ Világhírű szerzők könyve alapján készült önfejlesztő és üzleti tananyagok, lefordított, kivonatolt e-bookok (100+)
 ➡️ Ezeket hanganyagként is meghallgathatod, letöltheted, vagy elolvashatod, így akár utazás, sportolás, vagy házimunka közben hangoskönyvként hallgatható
 ➡️ A legkiválóbb hazai szakértők mesterkurzusai
 ➡️ További 15+ online tréning hazai tanácsadóktól
 ➡️ Havonta élő klubtalálkozók, ahol akár személyes kapcsolatot is kiépíthetsz a többi klubtaggal
 ➡️ Kéthetente tematikus workshopok élőben és/vagy online térben
 ➡️ Játékosított tanulás: pontok, küldetések, ranglisták

Tanulj, olvass, halgass Brian Tracy, Dale Carnegie, Tony Robbins, Simon Simek, Napoleon Hill, Gary Vaynerchuk, Robert T. Kiyosaki, … oktatásaiból, fejleszd az elmédet, tedd sikeressé magadat és/vagy a vállalkozásodat!

A klubot Szendrei Ádám alapította. Ádámról már több üzleti heti és havilapban is olvashattál, illetve két rendkivül sikeres könyvve is megjelent már, a témához kapcsolódóan. 

📘 Első kötete a Gazdagodj Boldogan több mint 10.400 példányban kelt el, nélkülözhetetlen minden vállalkozó polcáról. Személyes példáján mutatja be, hogy egy sikeres vállalkozó is lehet boldog és hogy streszmentesen, nyugodtan is lehet egy jól működő vállalkozást felépíteni. Erről a könyvről itt olvashatsz bővebben!

Gazdagodj Boldogan könyv
Gazdagodj Boldogan könyv

📘 Második kötete pár hónapja jelent meg, SzuperÉn címmel. Ebben a könyvben a Hős útját, azaz a személyiségformálás lépcsőfokait mutatja be. Segít rávezetni minket arra, hogy megtaláljuk saját SzuperÉnünket! Erről a könyvről itt olvashatsz bővebben!

SzuperÉN könyv

Ha most csatlakozol, ingyenesen a vendégünk vagy a Vagyonépítés Napra is!

 📰 A klubtagok több százezer Forint értékű képzési csomagokhoz, e-bookokhoz, hangoskönyvekhez, mentoring programhoz férhetnek hozzá. Biztos azt gondolod, hogy ennek a klubtagnak a tagsági díja, biztos többszázezer Ft lenne. A havidíj, mindössze egy könyv ára, ráadásul az éves előfizetők még extra kedvezményt is kapnak. Döntsd el magad, hogy ez sok vagy kevés? Megér-e egy családi mozizás, vagy egy TV előfizetés díjával kb. megegyező összeget egy ilyen befektetés? Ne feledd, több mint 5.100 klubtagunk szerint biztosan…. Szerinted?

 ❗ Ha szeretnél ehhez a nagyszerű közösséghez tartozni, látogasd meg honlapunkat és jelezd csatlakozási szándékod még ma! Katt ide a jeletkezéshez és a bővebb infókhoz!

Vélemény, hozzászólás?