Már csak néhány órád ⏰ maradt, hogy csatlakozz a Tudástár Klubhoz. Egy vállalkozás vezetőjeként, minden bizonnyal tisztában vagy az önképzés jelentőségével. Nem sok időd maradt, hogy csatlakozz a Tudástár Klub több mint 5.100 tagjához, mert a csatlakozási lehetőség 2021.07.08-án éjféltől hónapokig biztosan lezárul.

Szeretnéd tudni, hogy minek köszönheti ez a klub a népszerűségét? Miért van immáron több mint 5 ezer tagja? Miért csatlakoztak hozzá mások?

Nos minden klubtag a következők jogosult:
 ➡️ Világhírű szerzők könyve alapján készült önfejlesztő és üzleti tananyagok, lefordított, kivonatolt e-bookok (100+)
 ➡️ Ezeket hanganyagként is meghallgathatod, letöltheted, vagy elolvashatod, így akár utazás, sportolás, vagy házimunka közben hangoskönyvként hallgatható
 ➡️ A legkiválóbb hazai szakértők mesterkurzusai
 ➡️ További 15+ online tréning hazai tanácsadóktól
 ➡️ Havonta élő klubtalálkozók, ahol akár személyes kapcsolatot is kiépíthetsz a többi klubtaggal
 ➡️ Kéthetente tematikus workshopok élőben és/vagy online térben
 ➡️ Játékosított tanulás: pontok, küldetések, ranglisták

Tanulj, olvass, halgass Brian Tracy, Dale Carnegie, Tony Robbins, Simon Simek, Napoleon Hill, Gary Vaynerchuk, Robert T. Kiyosaki, … oktatásaiból, fejleszd az elmédet, tedd sikeressé magadat és/vagy a vállalkozásodat!

A klubot Szendrei Ádám alapította. Ádámról már több üzleti heti és havilapban is olvashattál, illetve két rendkivül sikeres könyvve is megjelent már, a témához kapcsolódóan. 

📘 Első kötete a Gazdagodj Boldogan több mint 10.400 példányban kelt el, nélkülözhetetlen minden vállalkozó polcáról. Személyes példáján mutatja be, hogy egy sikeres vállalkozó is lehet boldog és hogy streszmentesen, nyugodtan is lehet egy jól működő vállalkozást felépíteni. Erről a könyvről itt olvashatsz bővebben!

📘 Második kötete pár hónapja jelent meg, SzuperÉn címmel. Ebben a könyvben a Hős útját, azaz a személyiségformálás lépcsőfokait mutatja be. Segít rávezetni minket arra, hogy megtaláljuk saját SzuperÉnünket! Erről a könyvről itt olvashatsz bővebben!

Ha most csatlakozol részese lehetsz 💰 a Milliomos Elme Programnak 💰 és akár mélyebb betekintést kaphatsz a generációkon átívelő befektetések, vagyonépítés technikájáról is. Ez a 3 hónapos önfejlesztő program kifejezetten arról szól, hogyan tud több pénz beáramlani az életedbe. Természetesen ez egy alapos tanulási folyamattal jár, amit a Tudástár Klub biztosít Neked tantervekkel, apróbb feladatokkal, kihívásokkal és workshopokkal is, hogy a lehető leghatékonyabban tud a tanultakat a mindennapjaidba beépíteni. A programban együtt tudsz haladni a többi résztvevővel, így egy olyan támogató közösség tagjává válsz, ahol hasonló gondolkodású, érdeklődésű emberekkel beszélheted meg a kérdéseidet, felmerült akadályaidat és sikereidet. Ennek pedig óriási értéke van. Ezekről bővebben honlapunkon olvashatsz.

 📰 A klubtagok több százezer Forint értékű képzési csomagokhoz, e-bookokhoz, hangoskönyvekhez, mentoring programhoz férhetnek hozzá. Biztos azt gondolod, hogy ennek a klubtagnak a tagsági díja, biztos többszázezer Ft lenne. A havidíj, mindössze egy könyv ára, ráadásul az éves előfizetők még extra kedvezményt is kapnak. Döntsd el magad, hogy ez sok vagy kevés? Megér-e egy családi mozizás, vagy egy TV előfizetés díjával kb. megegyező összeget egy ilyen befektetés? Ne feledd, több mint 5.100 klubtagunk szerint biztosan…. Szerinted?

 ❗ Ha szeretnél ehhez a nagyszerű közösséghez tartozni, látogasd meg honlapunkat és jelezd csatlakozási szándékod még ma! Katt ide a jeletkezéshez és a bővebb infókhoz!

Vélemény, hozzászólás?