Íratkozz fel a Google Ads hírlevelére, ahol hasznos tippek és öteletek mellett, még 15.000 Ft 100%-ban lehirdethető jóváírást is kapsz!

>>> https://ads.google.com/intl/hu_hu/getstarted/

1. Az ajánlat kizárólag azokra az ügyfelekre vonatkozik, akik Magyarország számlázási címmel rendelkeznek. Hirdetőnként egy promóciós kód jár.
2. Az ajánlat aktiválásához: December 31, 2021. előtt adja meg a promóciós kódot a fiókjában. A promócióban való részvételhez az első Google Ads-fiókja első hirdetésmegjelenítésétől számított 14 napon belül aktiválnia kell a kódot.
3. A jóváírás eléréséhez: A kód megadása utáni 30 napon belül hirdetési kampányainak legalább 5000 HUF értékben kell költségeket felhalmozni (az adókat leszámítva). Egy 5000 HUF értékű kifizetés nem elegendő. Az összegbe (5000 HUF) beszámított hirdetési költségek nyomon követése a kód megadása után kezdődik.
4. A 2. és 3. pont teljesülése után a jóváírás általában 5 napon belül megjelenik a fiók Számlázási összesítő részében.
5. A jóváírások csak a jövőbeli hirdetési költségekre vonatkoznak. A jóváírásokat nem lehet a kód megadása előtt felhalmozott költségekre alkalmazni.
6. A jóváírás felhasználásáról nem kap külön értesítést, és minden további hirdetési költséggel megterheljük az Ön által kiválasztott fizetési módot. Ha nem szeretné folytatni a hirdetést, bármikor szüneteltetheti vagy törölheti kampányait.
7. Ahhoz, hogy Ön jogosult legyen a promóciós jóváírásra, szükséges, hogy a Google Ads szolgáltatás sikeresen számlázhasson az Ön fiókjának, valamint hogy a fiók megbízható maradjon.
8. Az Általános Szerződési Feltételek teljes szövege itt olvasható: https://www.google.hu/ads/coupons/terms.html.

Vélemény, hozzászólás?